Bos, Keurslager

Rundvlees

Rundvlees is een vleessoort bij uitstek waarin wij ons willen onderscheiden. Het is ons streven om rundvlees van de beste kwaliteit te verkopen. Jarenlang hebben wij dat gedaan door zelf onze runderen uit te zoeken en in ons eigen bedrijf te slachten. Een aantal jaren geleden hebben we de keus gemaakt om niet meer zelf te slachten maar om dit te laten doen. 

Uiteindelijk heeft dit er nu toe geleid dat wij nu ons rundvlees betrekken van een bedrijf wat hele korte lijnen heeft met fokkers van luxe rundvees. Deze runderen worden bij de mester speciaal naar onze wensen uitgezocht. Deze wensen zijn: vrouwelijk dikbilvlees van koeien van zo’n 3 a 4 jaar oud. Deze koeien lopen de hele zomerperiode buiten in de wei (veelal op Veluwse gebieden en de Betuwse polders). Dit zolang het weer het toelaat. Daarna gaan ze naar binnen waar ze op ruim stro in schone stallen kunnen liggen. De runderen krijgen dan een combinatie van verschillende soorten voer, namelijk mais, mestbrok, soja, aardappelen en voederbieten. Deze combinatie zorgt ervoor dat het rund goed slachtrijp wordt met als resultaat een kwalitatief hoog en smakelijk stukje rundvlees.

 

 

Dat is wat we graag willen. Kwalitatief mals rundvlees met een heerlijke volle rijpe smaak. Of het nu gaat om een biefstuk of om en heerlijke sucade- of riblap.

Belangrijk hierbij voor ons is ook dat de runderen diervriendelijk behandeld worden. Zoveel en zolang mogelijk buiten in de wei lopen. Natuurlijk en verantwoord geproduceerd voedsel voorgeschoteld krijgen in de maanden dat de runderen op stal lopen. Resultaat: een (h)eerlijk stuk rundvlees! Wij zij trots op ons rundvlees en dat merkt u.

Bos, Keurslager

Zuiderzeestraatweg 560
8091CV Wezep
0383761287
0388442880

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 12:30
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:30
zaterdag 08:00 - 13:00
zondag Gesloten