Bos, Keurslager

Wim en Henk Bos, Keurslager
Wij zijn trots op ons mooie ambacht en streven naar kwalitatieve en lekkere producten. Altijd in voor verbeteringen, zodat wij nog trotser op onze ambachtelijke producten kunnen zijn.

Goud
Vele gouden bekroningen voor tal van onze worsten en vleeswaren. Met als hoogtepunt: derde plaats van Nederland bij de worstmakerij/traiteurverkiezing van 2011. En met één van onze maaltijden, “de shoarmagoulash”, zijn we zelfs kampioen van Nederland geweest.

Hoogstaand
Kwalitatief hoogstaande producten en een grote dosis aan creativiteit wordt alom gewaardeerd door onze klanten. Iedere keer weer nieuwe producten, nieuwe smaken en toepassingen, maakt het boodschappen doen tot een feestje. Bovendien vinden wij het erg leuk om middels proeverijen,  uitleg over onze producten en de bereiding ervan contact te hebben met onze klanten. Op deze manier kunnen wij uitstralen wat wij willen zijn, namelijk een “lekker eten” winkel.

Meester worstmaker
De slagerij is er al van oudsher. Sinds 1994 zwaaien Wim en Henk samen met hun enthousiaste vrouwen de scepter. Ineke heeft zich nauwgezet  toegelegd op het maken van hapjes en salades. Heel precies en alleen met het beste eindresultaat is zij tevreden. Herma is de drijvende kracht achter het maken van de reclames en de uitingen hiervan, onze PR-vrouw dus. Henk is in hart en nieren worstmaker. Mag zichzelf zelfs “meester worstmaker” noemen. Een titel die je na een intensieve goed afgelegde cursus mag dragen. Wim mag zorg dragen voor een goedgevulde toonbank. Kwalitatief rundvlees, heerlijk varkensvlees, specialiteiten. Een lust voor het oog en tongstrelend in de mond.

Samen met het team staat Keurslager Wim en Henk Bos elke dag voor u klaar!

bos-slager

NIEUWS

Onderscheiding Slagerij Wim en Henk Bos

zaterdag 22 januari 2011
WEZEP - Tijdens de jaarvergadering van Het Worstmakers Gilde is Slagerij Wim en Henk Bos derde nationaal en tweede van de regio Gelderland geworden met Worstmakerij-traiteur.

Zo’n 394 vakmensen, 190 ondernemers en medewerkers(sters) naar Vianen getogen voor deze jaarlijkse happening. Ieder jaar wordt in hun midden de beste Worstmakers bekend gemaakt. Hiervoor worden gedurende het jaar op verschillende momenten diverse producten uit het bedrijf beoordeeld. Dat gebeurt op geur en smaak door een vakjury, maar bovendien microbiologisch door TNO voeding.

De leden van het Worstmakers Gilde staan namelijk behalve voor lekkere, ook voor veilige en gezonde producten. De onaangekondigde keuringen maken duidelijk dat slagers Wim en Henk Bos 52 weken per jaar, samen met hun team, een topprestatie levert en daar hoort deze geweldige onderscheiding bij. 
Volgens Wim en Henk Bos is het geheim: de kwaliteit van de grondstoffen, de zorgvuldig geselecteerde kruiden en specerijen afgestemd op de wensen van zijn consumenten, in combinatie met het vakmanschap. Daarom worden onze worstsoorten en vleeswaren tot in de verre omtrek gewaardeerd. Hier is sprake van passie, een ‘onvoorwaardelijke liefde’ voor het vak, en dat proef je!

De Wezeper kregen de hoge onderscheiding uit handen van Tom Egbers, bekend van o.a. NOS Studio Sport.

Bos, Keurslager

Zuiderzeestraatweg 560
8091CV Wezep
0383761287
0388442880

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 12:30
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 13:00
zondag Gesloten